Expo ‘Natuur in papier’ van de Bloemenier

Het ‘groen’ in het First Eet Café ‘groeit’ uitbundig. Bloemen hebben onze expowand overgenomen, papieren bloemen van de Bloemenier welteverstaan.

Maaike Fecken, productontwerper en de Bloemenier, toont tijdens deze expo ‘Natuur in papier’ haar nieuwste werk: papieren bloemenkransen. De mooiste bloemen van papier, ontworpen en handgemaakt door Maaike, verzameld op een cirkel van gevlochten riet. Prachtig zijn ze, grillig maar ook subtiel en met veel zorg en oog voor detail samengesteld. Er zijn drie verschillende maten te zien in het First Eet Café en te koop via de webshop van de Bloemenier.

Inspiratie haalt Maaike uit de Nederlandse taal, materialen en — natuurlijk! — bloemen. ‘Ontwerpen is voor mij een spel waarbij plezier voorop staat. Ik teken bloemonderdelen met potlood of digitaal, print ze uit, stapel ze op steeltjes en mix ze met onderdelen van een vorige bloem die nog op tafel ligt. Zo ontstaan boeketten met verrassende combinaties, net als in de natuur.’ Kijk voor meer informatie, doe-het-zelf-bloemen, handige kniphulpjes, fijne startpakketten en meer moois op: www.debloemenier.nl