First Eet Café

– VOOR CORONA –
Bovenstaande foto’s stammen nog uit de ‘voor-Corona tijd’ inmiddels heeft ons café alweer meerdere mini-metamorphoses ondergaan, maar nooit zonder in te leveren op sfeer, want daar zijn wij nu eenmaal heel gevoelig voor :). Check onze laatste updates voor de meeste recente veranderingen.


Eerste hulp bij lekkere trek!
In het First Eet Café komen horeca én retail samen in een warme en huiselijke setting. Kies een plekje in het bloeiende groen van onze ‘botanic room’, zak weg in de bank of geniet van de zon op het terras. En laat je verrassen door de ontbijt – en lunchgerechten, ze zijn nét even anders. Van de sappen, dikke belegde desem sandwiches, kleurrijke salades tot de homebaked sweets. Alles wordt vers bereid, is voedzaam, lekker en er is ruime keuze uit vega(n) lekkernijen.

Hoge shopnood?
Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres; onder hetzelfde dak vind je onze favoriete sfeermakers: robuuste, pure keuken- en woonaccessoires. En intussen doe je meteen inspiratie op uit onze roulerende exposities met werk van veelal (oud) ArtEZ-kunstacademiestudenten.

(Tijdelijke) Openingstijden:
Vrijdag 10.00-15.00 uur
Zaterdag 10.00-15.00 uur