First Eet Café

– VOOR CORONA –
Bovenstaande foto’s stammen nog uit de ‘voor-Corona tijd’ inmiddels heeft ons café alweer meerdere mini-metamorphoses ondergaan, maar nooit zonder in te leveren op sfeer, want daar zijn wij nu eenmaal heel gevoelig voor :). Check onze laatste updates voor de meeste recente veranderingen.


Eerste hulp bij lekkere trek!
In het First Eet Café komen horeca én retail samen in een warme en huiselijke setting. Kies een plekje in het bloeiende groen van onze ‘botanic room’, zak weg in de bank of geniet van de zon op het terras. En laat je verrassen door de ontbijt – en lunchgerechten, ze zijn nét even anders. Van de sappen, dikke belegde desem sandwiches, kleurrijke salades tot de homebaked sweets. Alles wordt vers bereid, is voedzaam en natuurlijk lekker :). We koken en bakken plant forward. We houden hiervoor een 90/10 richtlijn aan. Dit betekent 90% van onze kaart is plantaardig, 10% is vegetarisch. Is een gerecht niet volledig vegan, dan geven we dat aan met een V=vegetarisch.

Hoge shopnood?
Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres; onder hetzelfde dak vind je onze favoriete sfeermakers: robuuste, pure keuken- en woonaccessoires. En intussen doe je meteen inspiratie op uit onze roulerende exposities met werk van veelal (oud) ArtEZ-kunstacademiestudenten.

Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur
Zondag
van 11.00 – 17.00 uur

Vanaf 19/01 ook op donderdag open
van 11.00 – 17.00 uur