Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafel in ons café reserveer dan via onderstaand formulier een plekje op je gewenste datum & tijdstip. We reserveren niet voor ons terras.

Openingstijden
Vrijdag & zaterdag van 11.30 – 22.00 uur
Zondag van 11.30 – 17.00 uur

First Eet by day
Lunch – mét een aantal vertrouwde ontbijtsmaken – & Borrel worden samengebracht op één compacte dagkaart. Lunchen kan tot 15.30 uur, daarna kan er worden geborreld!

First Eet Evenings
Vanaf vrijdag 14 oktober serveren we op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 17.30 uur een driegangenmenu, geheel plantaardig en met een glansrol voor seizoensgroente.

Menu 
Je bent natuurlijk heel benieuwd naar ons dagmenu. Je kunt hier ons First Eet by day aanbod bekijken in plant forward eten & drinken.

Sunday Taste
Wil je op zondag genieten van onze proeverij/ onze versie van een ‘high tea’ oftewel de Sunday Taste reseserveer die dan hier.

X-mas (de)light
Nee, niet kerstlicht! Nou ja, ook wel natuurlijk, maar vooral kerstgenot en dan ook nog eens lekker light! 😌
Dat is wat we op 1e kerstdag gaan serveren, een 3-gangenlunch die feestelijk is én licht. Zo blijft er ruimte en tijd over voor de avond.

December
Deze feestmaand staat bol van de Glitter & Glans in de winkel en Special Editions in het café. Check even ons december overzicht om te kijken wat dat betekent voor je bezoek aan First Eet.

Je ontvangt een bevestigingsmail dan pas is je reservering definitief. Mail je op dezelfde dag van je reservering, bel dan even voor de zekerheid naar tel. 026 382 38 21. Het lukt ons niet altijd om tijdens de shifts terug te mailen voor een bevestiging. We reserveren de tafel een half uur daarna wordt die vrijgegeven. Ben je verhinderd annuleer je reservering dan zo spoedig mogelijk. Dankjewel!