Reserveren

Disclaimer
Reserveren voor een ontbijt of lunch is nog steeds verplicht i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus. Door te reserveren accepteer je de RIVM richtlijnen die wij verplicht zijn na te leven. We hebben op de pagina Veilig bezoek aan First Eet de stappen en nieuwe regels uiteengezet en is hier is ook de checklist met vragen m.b.t. je gezondheid te downloaden.

Openingstijden
Vrijdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur.
(Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer gasten binnen ontvangen)

Menu
Je bent natuurlijk heel benieuwd naar ons menu. Je kunt hier ons volledige aanbod bekijken in plant forward eten & drinken.

Binnen
Via onderstaand formulier reserveer je een tafel voor ontbijt of lunch binnen. Voor ons terras nemen we voorlopig geen reserveringen aan, is het lekker weer en er is nog een tafel vrij op het terras dan mag je natuurlijk buiten i.p.v. binnen plaatsnemen. Je kunt ook een gokje wagen en gewoon langskomen of even bellen als we niet volgeboekt zijn, kun je ter plekke/bij binnenkomst reserveren – dat mag ook voor alleen een fijne cappuccino, een taartje of een vers sapje :) – en nemen we meteen de checklist door.

Je ontvangt een bevestigingsmail dan pas is je reservering definitief. Mail je op dezelfde dag van je reservering, bel dan even voor de zekerheid naar tel. 026 382 38 21. Het lukt ons niet altijd om tijdens de shifts terug te mailen voor een bevestiging. Ben je verhinderd annuleer je reservering dan zo spoedig mogelijk. Dankjewel!