Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafel in ons café reserveer dan via onderstaand formulier een plekje op je gewenste datum & tijdstip. Voor zowel in het café als op het terras is een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie hierover vind je op Op bezoek bij First Eet. Ook is het i.v.m. de laatste coronamaatregelen sinds 28 november jl. weer verplicht om een mondkapje te dragen in het café, dus bij binnenkomst en wanneer je je tafel verlaat om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan of om af te rekenen.

Openingstijden
Vrijdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Menu
Je bent natuurlijk heel benieuwd naar ons menu. Je kunt hier ons volledige aanbod bekijken in plant forward eten & drinken.

Je ontvangt een bevestigingsmail dan pas is je reservering definitief. Mail je op dezelfde dag van je reservering, bel dan even voor de zekerheid naar tel. 026 382 38 21. Het lukt ons niet altijd om tijdens de shifts terug te mailen voor een bevestiging. We reserveren de tafel een half uur daarna wordt die vrijgegeven. Ben je verhinderd annuleer je reservering dan zo spoedig mogelijk. Dankjewel!