Menu FIRST EET CAFE

We passen onze kaart regelmatig aan, omdat we het leuk vinden om nieuwe gerechten uit te proberen. Altijd op zoek naar nieuwe combinaties voor frisse sappen, salades met bite, rijk belegde boterhammen en zoete verleidingen. Maar niet getreurd als we eenmaal ‘classics’ hebben dan blijven die op de kaart. Wat goed is, is goed!

Nu het café tijdelijk is omgetoverd tot kiosk hanteren we een kleinere kaart. De open sandwiches hebben bijvoorbeeld plaatsgemaakt voor een meer compacte (presentatie)vorm van desem boterhammen, net zo royaal belegd maar makkelijker op de hand te eten. We experimenteren regelmatig met de smaken en er is ruim keuze uit vegetarische & veganistische opties. Ook kun je kiezen uit een voedzame salade, een soep van de dag en natuurlijk veel homebaked (vegan) sweets. Ook voor een romige cappuccino, verse kruidenthee of sapje kun je op vrijdag en zaterdag bij ons terecht. Check het kioskmenu hieronder!

Kioskmenu

Sandwich
– Vegan chicken curry met mango chutney en pijnboompitten
– Doperwten-avocadospread met radijs
– Vegan kruiden creamcheese & vegan zalm met kappertjes
– Skordalia (witte bonenspread) met pulled oesterzwammen en cashewnoten
– Dutch cheese met basilicum mayo, cornichons, tomaat, rode ui en gemengde sla

Salad
– Buddha Bowl met noedels, zoete aardappel, rode kool sla, gefrituurde tempeh, paksoi, radijs, komkommer en een petjil dressing

Soup
– Soep van de dag, een fijne pick-me-up

Sweets
Homebaked vegan goodies. De classics zijn: bananabread, lemon poppy seed cake, carrot cake, apple crumble, chocolate chip cookie, kokos makronen. Non-vegan: brownie cheesecake met bosbessen. En vaak hebben we nog een special.