Veilig bezoek aan First Eet

Bij binnenkomst verwelkomen we aan de (kiosk)balie waar je je take away bestelling kunt plaatsen en afhalen of je je meldt voor je reservering in het café of op het terras.


– UPDATE 10 augustus –
In aanvulling op onderstaande regels zijn wij met ingang van 10 augustus verplicht onze gasten te vragen naar hun contactgegevens. Die – indien nodig voor bron- en contactonderzoek- alleen zullen worden ingezet door de GGD. De contactgegevens worden 14 dagen na bezoek aan ons café vernietigd. Nu wordt dit deel al grotendeels opgevangen door het verplicht reserveren. Maar het vragen naar de contactgegevens + gezondheidscheck geldt nu ook (weer) voor het plaatsnemen op het terras.


Een bezoek aan First Eet gaat per juni  i.v.m. Corona maatregelen en de RIVM richtlijnen, gepaard met een paar extra stappen & nieuwe regels, maar dat maakt een bezoek aan ons zeker niet minder prettig en bovenal zo veilig mogelijk voor zowel jou als voor ons. 

 • Desinfecteer je handen
  Begin je bezoek aan ons goed en desinfecteer je handen bij binnenkomst. Zowel bij de ingang als op andere plekken in het café en op het terras staat desinfecterende gel voor je klaar. Om ook de 1,5 meter afstand in ons toilettenblok te kunnen garanderen, is het toilettenblok alleen per 1 persoon toegankelijk. Toiletgebruik is alleen toegestaan voor gasten van First Eet.
 • Houd 1,5 meter afstand
  Gezellig doen kan ook op 1,5 meter afstand. Daarom houdt iedereen 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen). Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten. We hebben onze lay-out en routing hierop aangepast!
 • Reserveren voor binnen
  Reserveren is verplicht, dit kan alleen via onze webpagina ‘Reserveren‘. Vooralsnog is reserveren voor ons terras niet nodig. Wil je plaats nemen op het terras meldt je dan eerst bij de balie.  I.v.m. de 1,5 meter die gewaarborgd moeten worden, kunnen wij nu ‘slechts’ 28 gasten placeren. Om meer gasten de gelegenheid te kunnen bieden om bij ons te komen ontbijten of lunchen werken we nu met shifts.
 • Bij consumptie ter plekke vindt een gezondheidscheck plaats
  Bij zowel terrasbezoeken als bij binnenkomst stellen we jou een aantal vragen met m.b.t. je gezondheidstoestand. We kunnen geen toegang verlenen bij verkoudheid- en/of griepklachten. We vertrouwen erop dat je hierin jouw verantwoordelijkheid neemt en eerlijk bent.
 • Max. 2 personen zitten aan tafel tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat
  2 personen is tevens het minimum voor een reservering binnen. Voor een gezamenlijke huishouding houden we een max. aan van 4 personen.
 • Volg onze aanwijzingen op
  Om een bezoek aan First Eet zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je eventuele aanwijzingen van ons op te volgen. Houdt je aan de 1,5 meter regels, we zouden het heel vervelend vinden als we je de toegang zouden moeten ontzeggen.
 • Betaal met de pin
  We nemen momenteel geen contant geld aan!