Veilig bezoek aan First Eet

Bij binnenkomst verwelkomen we aan de balie waar je je take away bestelling kunt plaatsen en afhalen of je je meldt voor je reservering in het café of gastenregistratie + gezondheidscheck op het terras.

Een bezoek aan First Eet gaat nog even gepaard met Corona maatregelen en de RIVM richtlijnen, maar dat maakt een bezoek aan ons zeker niet minder prettig en bovenal zo veilig mogelijk voor zowel jou als voor ons. 

 • Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht
  Kom je ons café binnen of ga je van tafel om; even naar het toilet te gaan, af te rekenen of om te neuzen in de winkel, vergeet dan niet om je mondkapje op te zetten.
 • Desinfecteer je handen
  Zowel bij de ingang als op andere plekken in het café en op het terras staat desinfecterende gel voor je klaar. Om bij binnenkomst of tussentijds je handen te desinfecteren.
 • Houd 1,5 meter afstand
  Ben je aan de wandel in het café of op het terras probeer dan zo veel mogelijk 1,5 meter afstand te houden. Om ook de 1,5 meter afstand in ons toilettenblok te kunnen garanderen, is het toilettenblok alleen per 1 persoon toegankelijk. Toiletgebruik is alleen toegestaan voor gasten van First Eet.
 • Reserveren voor binnen
  Reserveren is verplicht, dit kan van tevoren via onze webpagina ‘Reserveren‘. Door dit van tevoren te doen, ben je verzekert (na ontvangst van de bevestigingsmail) van een tafel. Je hoeft je dan alleen nog maar even te melden bij de balie binnen en dan kunnen we je meteen placeren.  Je kunt ook een gokje wagen en gewoon langs komen als er dan plek is, kan de reservering + gezondheidscheck ter plekke worden verwerkt. Houd er rekening mee dat alleen leden van een huishouden (dus wonend op één adres) met max. 4 personen aan één tafel mag zitten. Anders is 2 personen het maximum.
 • Terras
  Voor het terras nemen we geen reservering aan. Heb je voor binnen gereserveerd en is er op het terras nog plek dan kun je uiteraard buiten plaastnemen. Kom je spontaan langs en is er plek, laat één persoon van je gezelschap zich dan even binnen melden voor de reservering ter plekke plus gezondheidscheck. Houd er rekening mee dat alleen leden van een huishouden (dus wonend op één adres) met max. 4 personen aan één tafel mag zitten. Anders is 2 personen het maximum.
 • Volg onze aanwijzingen op
  Om een bezoek aan First Eet zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je eventuele aanwijzingen van ons op te volgen.
 • Betaal met de pin
  We nemen momenteel geen contant geld aan!