Referenties

“Werken met Ted Nuyten van First Eet is een feest. Ted is van vele markten thuis, of het nou een luxe lunch is voor een grote groep kritische gasten, een week lang koken voor 300 studenten of een kleine intieme borrel. Alles wat Ted aanneemt doet hij met alle liefde en overgave en zet altijd de beste kwaliteit neer. Alles is goed, lekker en verzorgt! Daarnaast ziet alles er geweldig uit en is ook de aankleding tot in de puntjes verzorgt.Ted is flexibel en heel prettig om mee samen te werken. Na een aantal samenwerkingen hebben wij aan een paar woorden genoeg en zijn we het altijd met elkaar eens!

Kernwoorden: Kwaliteit, Transparantie, Openheid, Stijl, Flexibel, Gezellig en Heerlijk eten en drinken!!!”

Sophie Schijf, organisator en producent van culturele| zakelijke | particulieren evenementen
Samengewerkt tijdens ArtEZ Introductieweken en verschillende mode-evenementen zoals het symposium The Future of Fashion is Innovation en de ArtEZ Graduation shows.

“Sinds een aantal jaren werk ik regelmatig met Ted aan diverse projecten. Of het nou het Amber Cafe was van de Arnhem Mode Biennale of de diverse afstudeer shows van de mode afdeling ArtEZ. Iedere aanpak is uniek en vol met energie. Zijn persoonlijkheid zorgt er altijd voor dat vrijwilligers of personeel met een lach meewerken en het publiek voorzien van de beste service mogelijk. Hij is eerlijk en duidelijk, what you see is what you get, en dat is al behoorlijk wat!
Werkt zeer goed met grote teams, heeft een groot aanbod aan smaken en stijlen en gaat geen discussie uit de weg die ervoor zorgt dat de lat hoger wordt gelegd.

Aanrader, en zeker ook zijn curry!”

rchd | rachid naas
event director | producer | visual consultant

“First Eet heeft voor ons fantastisch werk geleverd. Ze weten maar half hoeveel ze voor ons betekent hebben met het organiseren en verzorgen van de catering voor de eerste verjaardag van onze zoon. Wij hadden die dag vele vrienden en familie uitgenodigd en hadden besloten om de catering uit te besteden. First Eet heeft met zoveel liefde deze dag voorbereid en dat was in alles, de aankleding en de overheerlijke homemade hapjes, terug te zien. Wij hebben die dag nergens aan hoeven denken. De tafel met de meest lekkere hapjes bleef gevuld en de gasten hadden continue te eten en te drinken. De kinderen werden als kleine prinsen en prinsesjes behandeld en hebben lopen smullen van de overheerlijke homemade poffertjes. En voor onze kleine man hadden ze speciaal koemelkvrije poffertjes gemaakt! Had ik ook al gezegd dat ze een overheerlijke koemelkvrije taart hadden gemaakt met bavaroise en hemelse chocolade? Bij deze!

Ze hebben ons met geen enkele vraag belast en daarmee gaven ze te kennen dat ze totale regie hadden! Wij zijn deze heerlijke en lieve mensen eeuwig dankbaar! Het eerste jaar van onze kleine man hebben wij dankzij de inzet van First Eet heel mooi afgesloten met een geweldige birthday bash!”

Sharon Jewison en Bjorn Niels
Bezoek voor een impressie van deze bijzondere dag de blogpost Verjaardagsfeestje! 

Een superleuke blogpost van Debbie van Healthy Living in Heels over haar bezoek aan Flavourites Live 2014 en ons pop-up restaurant daar:

“Bijtanken bij First Eet

Op Flavourites Live heeft First Eet een culinaire hotspot geopend met een ontzettend lekker en verantwoord menu. Van bulgur en quinoa salades met o.a. gegrilde groenten, tot heerlijke sandwiches, zelfgemaakte soep met focaccia en homebaked goodies zoals bananenbrood, carrot cake, brownies en muffins. Maar heb je zin om gezellig samen wat te eten, dan zijn er ook heerlijke snackplankjes met breekbrood, romige kazen en pittige worsten. Neem er een heerlijk biologisch sapje bij en wat groentechips voor later en je gaat er heel gelukkig weg. Ik in ieder geval wel! “
Lees het volledige blogpost hier!


Liza Yeung
van Smaakvolgers over onze dakhap tijdens Roof Garden Arnhem:

“Het ziet er niet alleen mooi opgemaakt uit, het eten smaakt ook heerlijk! Bijzondere combinaties die je normaal gesproken zelf niet zou bedenken. En ja de bonen waren echt reuze! De kiemen tussen de bonen gaven een lekkere bite. En Lisa had gelijk: de tomatensaus is niet te zwaar of overheersend, maar gewoon precies goed. Al met al een smakelijke hap, een dikke plus van ons!”

De volledige review lees je hier!


En tweets waar we blij van worden!