First Eet Evenings

We dimmen het licht, we dekken de tafels, we vertragen. Het is tijd voor een avondkaart, eindelijk. Het is tijd voor First Eet Evenings.


Vanaf vrijdag 14 oktober serveren we op vrijdag – en zaterdagavond een driegangenmenu, geheel plantaardig en met een glansrol voor seizoensgroente. Geïnspireerd door smaken & bereidingswijzen uit bekende en onbekende hoeken van de wereld koken we om de twee weken een nieuw menu.
Geleid door ons constante streven naar uitdagende combinaties en balans in structuren, en dát in de warme ambiance die je al van ons gewend bent. Deze elementen samen vormen de ingrediënten voor First Eet Evenings.

Driegangenmenu €38,50 p/p.

Reserveren kan al via ons reguliere reserveringspagina. Diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd.


Jaar naar jaar hebben we het voor ons uitgeschoven, een avondkaart. Eerst waren we er nog niet aan toe, daarna verschoof de aandacht naar een hele reeks mooie cateringopdrachten en daarna…kwam Corona. En tóch zijn we na bijna 7 jaar – en in het bijzonder de laatste 2 jaar – waar we moeten zijn. Door de hernieuwde focus op het café & onze groei in plantaardig koken en bakken zijn we klaar voor een avondkaart. We hebben zin in dit nieuwe avontuur! We verwelkomen je graag voor First Eet Evenings.