POP POP Popsicles handmade by First Eet

POP POP Popsicles 2021!

Ze zijn er weer, onze handgemaakt ijslolly’s! De ‘POP salon’ in ons café hebben we weer opgebouwd, de POP vitrine is weer gevuld, wederom met 15 unieke smaken, en dit jaar zijn ze zelfs allemaal plantaardig! Het wordt tijd om langzaamaan de zomer in te luiden en hoe leuk is dat met een #feestjeopeenstokje!

De POP salon is vrijdag t/m zondag open van 11.00-18.00 uur.

———————————————————————

11/08/2020
Wie ons via Instagram of Facebook volgt, heeft de aanloop naar ons nieuw cool concept al even kunnen volgen: POP POP Popsicles, onze handgemaakte ijslolly’s die we sinds een week verkopen in de ‘pop salon’, een niet-te-zoetgekleurde bubbel die we in het voorste gedeelte van het First Eet Café hebben gecreeerd. Een decor dat jong en oud vrolijk maakt vooral na het zien van de popsicles. We hebben 15 verschillende smaken met een ‘pop of color’ en nog meer ‘pop of flavor’, ze zijn allemaal glutenvrij en de helft van het assortiment is plantaardig.

Geheel in First Eet stijl hebben we het dan niet over standaard smaken, maar over verrassende combinaties zonder de puurheid van de ingredienten te overschaduwen. Denk aan fruity flavors zoals: peer + kardemom, komkommer + galiameloen + munt of aardbei + balsamico + basilicum & zwarte peper. Ben je meer van de creamy smaken dan kun je je hart ophalen aan bijvoorbeeld mango + passievrucht + cream cheese, avocado + banaan + pandan + kokos + (witte choco) of spicy pompoen + caramelblokjes. Het #feestjeopeenstokje maak je nog groter door je popsicle te laten dippen in pure of witte chocolade en besprinkelen met één van de 7 toppings zoals kleine smarties, nootjes of kokos.

De pop salon is op donderdag t/m zondag geopend van 12.00-17.00 uur .