Plus een beetje…

Om 28 april nou te bombaderen tot heropening van de horeca gaan ons te ver, maar ook terras mogen draaien is een versoepeling. Dat beetje extra ondernemersvrijheid grijpen we in ons eigen tempo dan ook aan om de First Eet Kiosk iets te laten groeien tot First Eet Kiosk Plus, maar ‘plus’ wat dan?

Nou, plus:

+ De winkel die weer helemaal open is en die we meteen hebben aangevuld met fijne woon & keukenaccessoires. Met o.a. moois voor mama!

+ Ons terras dat van 12.00 -15.00 uur weer open is om van je take away hapje & drankje te kunnen genieten

Van tevoren reserveren voor het terras kan niet, dus kom gewoon langs dan verzorgen we de reservering ter plekke. Je kunt met 2 personen aan één tafel plaatsnemen en met max. 4 personen als je uit één huishouden komt (dus wonend op hetzelfde adres).

Het kiosk menu, dat vast met de tijd zal ‘plussen’ (groeien) is alvast online te raadplegen. Voorlopig blijven we de openingsdagen vrijdag & zaterdag aanhouden en kun je van 10.00-15.00 uur bij ons terecht. Zo houden we ook nog tijd over voor de First Eet Meals, onze wekelijks wisselende maaltijd van favoriete comfort foods die we in een plantaardig jasje steken. Die hebben we deze week even moeten laten schieten i.v.m. de voorberedingen van de First Eet Kiosk Plus, maar daar komen we niet nog een keer mee weg ;p.

Hopelijk tot vlot!