Heropening First Eet Café Q & A

Onze Botanic, de huiskamer, in een 1,5 meter opstelling.

Q: Gaat het First Eet Café maandag 1 juni om 12.00 uur open?
A:
Nee, wij gaan maandag 1 juni niet open.

Q: Wat?! Wanneer dan wel? Toch zeker wel op 2 juni???
A:
Nee, zelfs niet op 2 juni. We denken eerder aan donderdag 4 juni, maar misschien houden we nog even de kioskdagen aan oftewel vrijdag en zaterdag. We gaan er in dit weekend een klap op geven. Beloofd! 

Q: En waar vind ik die informatie dan?
A:
Dat zullen we op deze website & via onze sociale media kanalen communiceren.

Q: Kunnen we wanneer jullie weer opengaan als café ook genieten op jullie terras? En moet je daar dan een tafel voor reserveren?
A:
Ja, we gaan weer een terras uitzetten. De 1e week van juni zal het nog niet nodig zijn om te reserveren voor een plekje op het terras. We kijken het graag even aan, maar we sluiten niet uit dat na die proefweek er toch gereserveerd zal moeten worden. Dit zullen we uiteraard communiceren via eerder genoemde kanalen.

Q: En binnen? Kunnen we straks ook binnen plaatsnemen voor een ontbijtje, lunch of een koffietje?
A:
Ja, het zal uiterlijk vanaf donderdag 11 juni mogelijk zijn, om op reservering, te komen ontbijten of lunchen in het café. Misschien al eerder! We hebben de lay-out aangepast om minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels te kunnen waarborgen. We zullen de RIVM richtlijnen hanteren en deze ook communiceren. Houd er alvast rekening mee dat ‘alleen’ een koffietje of sapje komen drinken straks alleen to-go kan, hiervoor kan geen tafel worden gereserveerd. Sorry! Daarom blijft de kiosk binnen het café bestaan voor meer to-go / take away opties!

Q: Ok, dus dit Pinksterweekend horen we wanneer het café met terras weer opengaat en misschien ook al hoe en per wanneer je kunt reserveren voor een tafel binnen, in het café?
A:
Klopt!