Hollend september uit en vol (woon)inspiratie en innovatie oktober in!

Nou ja, hollend, wij niet – buiten het gebruikelijke ren- en vliegwerk om-, maar de DHL lopers van de Bridge to Bridge Run wel. Voor wie het First Eet Café op 15 september jl. een soort oplaadstation was waar ze zich voor de run tegoed konden doen aan een kickstart buffet met handfruit, fruitwater en een stukje broodpudding. En na de run werden ontvangen met een vegetarisch buffet vol powerfood.

Volgende stop voor ons was de RAI Amsterdam voor de crewcatering van de VT Wonen & Design Beurs. Daar hebben we van 27 september t/m 30 september voor inmiddels de 6e keer de crew tijdens de opbouw van het grootste woonevent van Nederland voorzien van de broodnodige energie.

Dichterbij huis, bijna een thuiswedstrijd was de opening van het INNOVATE Festival op 3 oktober in de Eusebiuskerk. Tijdens INNOVATE hebben 150+ innovators op verschillende locaties, drie dagen lang samen laten zien hoe ze met kunst, techniek en wetenschap de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken. Het startsein van het festival werd gegeven in de kerk en voor de genodigden hiervan hebben wij de hapjes verzorgd.

De rest van oktober staat op een paar, kleinere, cateringopdrachten na in het teken van de voorbereidingen voor de nieuwe kaart en de nieuwe expositie met nieuwste werk van product designer Lenneke Wispelwey. Veel nieuw, nieuw, nieuw, dus stay tuned!