Pasen is geen pasen zonder chocolademousse! Homemade of course.
Eiersalade First Eet Style!
Bosvruchten meringue met slagroom en eetbare bloemetjes.
Huisgemarineerde zalm, gekleurd door rode biet, op smaak gebracht met dille, jeneverbessen, aquavit, peper en zout.
Meatloaf!
Fris en luchtig: aardbeien bavarois.
Bruschetta’s! Favoriet is die met rode biet en een geitenkaasbolletje gerold door pistachenootjes en cranberries.
Het begint al een traditie te worden; ook dit jaar gaan we met Pasen ‘los’ op een deluxe buffet om van te genieten met familie, vrienden of je lief. Dit Easter Monday Buffet wordt natuurlijk weer een feestje met veel smaken en variatie aan zoete – en hartige (warme) hapjes, salades, soep en meer homemade lekkernijen. Vanaf 12.00 tot 15.00 uur kun je aanschuiven en genieten van een lekkere & relaxte paasmaandag. Reserveren voor het Easter Monday Buffet is noodzakelijk, dit kan telefonisch of via
info@first-eet.nl o.v.v. Pasen. Volwassenen betalen €22,50 en kinderen tot 12 jaar €15,- ex. drinken. We zijn dan open van 12.00 tot 17.00 uur, ontbijten of lunchen van de kaart is niet mogelijk. Zondag 21 april zijn we gesloten i.v.m. de voorbereidingen van het buffet.
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Laden...
Gerelateerd