Crewcatering voorstelling Ashtonia

We gaan op reis! En wel naar Ashtonia, ‘het waanzinnigste land van het land!’.

Na de stijf-uitverkochte eerste editie in 2017 nemen de Ashton Brothers deze zomer opnieuw bezit van Slot Zeist met een volledig nieuw avondvullend, komisch en culinair programma. Ze beloven bezoekers opnieuw een Waanzinnige Wereld: absurd theater, acrobatiek en magie overgoten met een feestelijke dosis cabaret.

Wij mogen ons vanaf 23 mei t/m 23 juli aan de poorten van Slot Zeist melden om als crewcateraars de Ashton Brothers en het team te voorzien van de broodnodige energie zodat ze je in juni en juli op een avontuurlijke en culinaire reis kunnen meenemen langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magiërs, cowboys en indianen. ASHTONIA 2018 is een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang rondzingt in je hoofd.

Zelf zullen we hier ook het nodige ren-en vliegwerk voor moeten verrichten, maar gelukkig heeft dit op een paar aanpassingen na, gedurende deze periode – zie hieronder-, geen grote gevolgen voor het reilen en zeilen in het First Eet Café.

Aanpassingen van 23 mei t/m 22 juli

  • First Eet Cafe sluit om 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur
  • Lunch mogelijk tot 15.00 uur i.p.v. 16.00 uur
  • Geen Sunday Taste mogelijk
  • Naast de reeds geplande opdrachten geen catering mogelijk