Workshop Skin Food

“If you can’t eat it, don’t put it on your skin.”

Simpel, toch? We werden meteen getriggerd toen we deze quote en uitnodigende foto van Connie Verheij (Puur Cocon) voorbij zagen komen op Instagram. En toch vergeten veel mensen volgens Connie dat de huid het grootste orgaan is van de mens. Het is dus eigenlijk heel belangrijk dat je er zuinig op bent en weet wat je erop smeert. Aan die bewustwording hoopt Connie een bijdrage te kunnen leveren. Nu er steeds meer aandacht is voor gezonde voeding zou het een kleine stap moeten zijn. Connie combineert hiervoor in ieder geval haar jarenlange ervaring als visagist en haar passie als voedingscoach. Een hele leuke en toegankelijke manier is één van haar workshops Skin Food, die ze op zondag 9 april in het First Eet Café gaat geven!

Wil jij leren hoe je zelf een natuurlijke body scrub, gezichtsmasker en body butter kunt maken? Dan moet je aanschuiven voor Skin Food!
Tijdens deze workshop van 2,5 uur leer je met verschillende natuurlijke ingrediënten te werken en waarom dat zo belangrijk is. Je zult verbaasd staan over hoeveel ingrediënten je voor deze verzorgingsproducten je waarschijnlijk al in je keukenkastje hebt staan. Tijdens de workshop is het ook mogelijk om je producten persoonlijker te maken door het toevoegen van een etherische olie die goed bij je past.

Alles op een rijtje:
Wat Workshop Skin Food
Waar
First Eet Café, Markt 27 in Arnhem
Hoe laat?
Van 11.00 tot 13.30 uur
Kosten
€ 35 p/p, dit is inclusief 2x koffie/thee naar keuze en homebaked sweets
Aanmelden Via info@first-eet.nl of info@puurcocon.nl o.v.v. Workshop Skin Food. We hanteren een minimum van 6 en maximaal 10 aanmeldingen.

Voorwaarden:

  • De workshop moet volledig vooruit betaald zijn. De informatie omtrent de betaling ontvang je zodra je je hebt ingeschreven. Als de betaling is ontvangen krijg je een mail ter bevestiging van je deelname aan de workshop.
  • Het afzeggen van de workshop kan tot 7 dagen van te voren geheel kosteloos. Daarna krijg je de helft terug van je betaalde bedrag. In overleg met ons mag je een andere deelnemer aandragen.
  • Geen restitutie bij het niet tijdig afzeggen van de workshop. First Eet en Puur Cocon behouden zich het recht van het afzeggen van de workshop indien het vereiste aantal deelnemers niet wordt behaald. Hierbij vindt uiteraard restitutie plaats van het gehele bedrag.
  • Met het opgeven als deelnemer aan de workshop ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.