A taste of New Orleans. Food, Jazz & Cocktails in First Eet Café

Wie zich een avondje in New Orleans wil wanen is op zaterdag 4 februari in het First Eet Café op het juiste adres! We organiseren dan onze 4e muziekavond, die dit keer geheel in het teken zal staan van het geluid en de smaak van New Orleans. Op het menu staat dan ook Jazz, Gumbo en als bonus een kleine cocktailkaart!

first-eet-jazz-night_lotte-van-drunen_kl

Wil je de avond meteen goed beginnen dan kun je van 19.00 tot 20.00 uur aanschuiven voor het iconische gerecht uit New Orleans: Gumbo! Een stoofpotje dat je net zo zal verwarmen als het optreden van Lotte van Drunen later op de avond. Als voorgerecht serveren we knoflooksoep met maisbrood en speciaal voor deze avond zullen we een aantal cocktails schenken, waaronder een Ananas punch met o.a. bourbon.

We gaan er vanuit dat je na zo een maaltje de ‘taste’ te pakken hebt en klaar bent voor het muzikale optreden van Lotte van Drunen. Die om 20.30 uur haar eerste set zal inzetten waarin ze een fijne mix van jazz(y) nummers ten gehore zal brengen. Lotte treedt zelden op in ‘hometown’ Arnhem, dus we zijn heel blij dat we haar hebben weten te strikken. Met o.a. een album op haar naam samen met de band Melphi, dat internationaal met lovende recensies werd ontvangen en zorgde voor optredens op (jazz) festivals en een theatertour, staat Lotte’s performance als een huis. Tijdens deze avond zal ze worden begeleid door Aron Raams (gitaar) die in de Nederlandse jazz-scene zijn sporen ruimschoots heeft verdiend o.a. met zijn eigen album en als gitarist bij ‘Gare du nord’, en Jan Flubacher (contrabas) die als bassist in zowel Nederland als Duitsland al met tal van ensembles speelde.

Na een korte pauze zal rond 21.30 uur de tweede set worden ingezet. Iedereen is van harte welkom om van de muziek te komen genieten! Lotte treedt op tot 22.00 uur, het First Eet Café is open tot 23.00 uur. Dan heb je dus nog precies genoeg tijd om de avond af te sluiten met een cocktail..of twee ;)

Dus alles even op een rijtje:
First Eet. A Taste of New Orleans | 04.02.17
Gumbo eten van 19.00 tot 20.00 uur voor €20,- p/p? Reserveer voor dinsdag 31 januari via info@first-eet.nl. Lotte van Drunen treedt op vanaf 20.30 uur tot 22.00 uur, vrij entree. Het First Eet Café is deze avond open tot 23.00 uur. Aangepaste openingstijden voor zondag 5 februari: open van 12.00 uur tot 17.00 uur.