First Eet goes Giro d’Italia!

Of je nu wilt of niet dit weekend kun je in Arnhem niet om de Giro d’ Italia heen, ook wij niet met de tourkaravaan die we gisteren letterlijk voor de deur hebben gehad. Eerder deze week voegden we, met mate!, roze – dé campagnekleur van deze Italiaanse wielerronde- toe aan ons kleurenpalet middels een hele toffe, award winning, fietsmand – de Bottle Basket-  van het merk Basil. Met wie we ook nog eens een leuke en gezonde actie op poten hebben gezet; tegen inlevering van de Basil-First Eet coupon kan je dit Giro weekend een gratis smoothie bij ons komen afhalen.

En daar hebben veel Giro bezoekers al gebruik van gemaakt, het was dan ook gezellig toeven op het zonnige en extra grote terras zaterdag. Met een buitenbar en bijna alle tafels en stoelen van binnen naar buiten zat het wel snor met ons eigen sfeertje. Daarnaast konden we met onze kleine(re), maar gevarieerde Giro menukaart de bezoekers vlot voorzien van o.a. pane & dulce. Aan de dames was extra gedacht, die konden als onderdeel van Ladies’ Saturday (ook vandaag nog!) genieten van het EET DRINK PINK menu; onze parelcouscous salade met een rabarbermix sap of een glas rosé.

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de Giro, de finish van de derde etappe vindt vandaag plaats op de Velperbuitensingel in Arnhem. Voor ons is het weer ‘business as usual’ met o.a. de Sunday Taste. Je kunt natuurlijk ook gewoon ontbijten, lunchen of borrelen bij ons. We zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Tot later!