3x zondagnieuws! O.a. Sunday Buffet wordt Sunday Taste!

First Eet Sunday TasteDe smaak van zondag
Ja, je leest het goed! We hebben het concept van ons Sunday Buffet aangepast. De smaken van en variatie aan o.a. hartige & zoete hapjes zijn niet anders geworden, maar de presentatie wel. De smaak & het gevoel van zondag serveren we nu aan tafel, een mini-buffet/een proeverij voor jou alleen, nou ja…voor jou en je gezelschap. Deze Sunday Taste (want de zondag smaakt altijd naar meer!) stellen we alleen op reservering samen. Dit kan dus voor twee personen, groepen, maar ook als in je eentje een feestje op tafel wilt! Reserveringen moeten 2 dagen van tevoren, dus op vrijdag, binnen zijn. Wil je met een grotere groep langskomen, vanaf 6 personen, neem dan eerder contact met ons op. De prijzen zijn hetzelfde gebleven: €15 p/p voor volwassen en voor kinderen tot 12 jaar kost het €7,50 ex. drinken.

Nieuwe openingstijden op zondag 
Nog een een verandering t.o.v. het Sunday Buffet; je zit niet meer vast aan de tijd tussen 12.00 tot 15.00 uur. Als je om 10.00 uur al aan de Sunday Taste wilt, dan kan dat want we zijn vanaf zondag 17 april al om 10.00 uur geopend i.p.v. 12.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om pas later aan te schuiven vanaf bijvoorbeeld 15.00 uur. We zijn tot 17.00 uur geopend, dus dan heb je genoeg tijd om relaxt te genieten van je proeverij. Het gewenste tijdstip en de datum geef je door in je reservering, dit kan via e-mail, Facebook of telefonisch.

A la carte op zondag
Ok, we geven het toe; de Sunday Taste is echt een feestje op tafel waar je de tijd voor zou moeten nemen. Zit je wat krap in de tijd, geen nood vanaf zondag 17 april kun je gewoon een ontbijtje, lunch of (borrel)snack bestellen van onze kaart. Dus na het sporten bij ons ontbijten; het kan! Na de boswandeling bijtanken met een lekkere lunch; het kan! Nog één keer proosten op het weekend (want de zondag smaakt altijd naar meer); het kan allemaal bij ons op zondag :)