SOUL NIGHT IN FIRST EET CAFE

16012016 FIRST EET SOUL NIGHT
Op zaterdag 16 januari gaan we de boel eens even goed op z’n kop zetten in het FIRST EET CAFE met een Soul Night. Een avond vol beZIELing in eten en muziek. Wij zorgen voor soul food en de formatie NankoSoul gaat de ruimte vullen met hartverwarmende klanken. Met het eten vormen we als het ware het voorgerecht voor de semi-akoestische sessies van Nanko Meiborg en zijn muzikanten. Van 19.00 tot 20.00 uur serveren we, op reservering, een gerecht waar we het zelf altijd warm van krijgen, roti!, maar dan wel de deluxe versie met fijne bijgerechtjes; aardappel/aubergine in kerrie, kousenband in ketjap, pompoen, komkommer in zuur en kip in hoysin saus (voor de vegetariër ei in curry). Dit smakelijk geheel, inclusief een Bundaberg ginger beer – omdat we die er zo goed bij vinden passen- , bieden we aan voor €15,-!

Daarna is het om 20.30 uur tijd voor NankoSoul om het hoofdgerecht te serveren. Misschien klinken dan al wel de eerste noten van het debuutalbum waar nu een crowdfunding campagne voor loopt via Voor de Kunsten. Neem vooral een kijkje, beluister de voorproefjes en steun deze jonge, maar zeker niet onervaren muzikanten. Het toetje is ook voor rekening van NankoSoul, een tweede sessie die om ongeveer 21.30 uur zal beginnen. Het einde is dan nog niet nabij, omdat we deze avond speciaal tot 24.00 uur geopend zullen zijn. Just because we can...en omdat we er vanuit gaan dat het heel gezellig gaat worden!

Soul Night in FIRST EET CAFE
Soul Food van 19.00 tot 20.00 uur op reservering via info@first-eet.nl. Reserveren is mogelijk tot vrijdag 15 januari, 12.00 uur (alleen nodig voor het eten). NANKOSOUL vanaf 20.30 uur tot 22.00 uur, vrij entree. Aangepaste openingstijden op 16 januari: 12.00 uur tot 24.00 uur.