28 november Workshop Handlettering

Maak van de feestmaand een extra persoonlijk feest door zelf o.a. wenskaarten, menukaarten, naambordjes en labels te maken. Voorzie ze van een mooie krulletter, speel met schaduw voor diepte, schrijf je favoriete quote in een mooie banner of zet een zwierige ornament bij je tekst. Je leert het allemaal tijdens de workshop Handlettering op zaterdag 28 november die we samen met Willemien Demmers a.k.a. Chalking Wolf krijtbordtekenaar organiseren.

Tijdens deze creatieve & smakelijke dag deelt Willemien haar liefde voor en kennis over letters, ga je meters maken door te oefenen en leer je hoe je je kersverse skills kunt toepassen op verschillende materialen en items. Je gaat gegarandeerd naar huis met een hoofd vol ideeën én een fijn cadeautje als blijvende herinnering.

Dat harde werken kan natuurlijk niet op een lege maag, dus zorgen wij voor een warm ontvangst met homebaked sweets en koffie of thee naar keuze. Voor de lunch zal er een gevarieerd buffet klaarstaan en tijdens de laatste uurtjes in de middag komen we langs met een hartige bite! Ja, je bent van 11.00 – 16.00 uur onder de panne en dat voor slechts €65,- p/p inclusief btw en materiaalkosten! Geïnteresseerd? Geef je dan op via info@first-eet.nl o.v.v. Workshop Handlettering (vermeld ook eventuele allergieën!). We hanteren een minimum van 10 deelnemers en maximaal 20 deelnemers.

Programma

  • 10.45 uur ontvangst
  • 11.00 uur start workshop
  • 13.00 uur lunch
  • 14.00 – 16.00 uur hervatting workshop
  • 16.00 uur einde workshop

De workshop zal in ons FISRT EET CAFE plaatsvinden en naar gelang het aantal deelnemers zullen we hiervoor de leestafel of Botanic Room inzetten.

Voorwaarden

  • De workshop moet vooruit volledig betaald zijn. De informatie omtrent de betaling ontvang je zodra je je hebt ingeschreven. Als de betaling is ontvangen krijg je een mail ter bevestiging van je deelname aan de workshop.
  • Het afzeggen van de workshop kan tot 7 dagen van te voren geheel kosteloos. Daarna krijg je de helft terug van je betaalde bedrag. In overleg met ons mag je een andere deelnemer aandragen.
  • Geen restitutie bij het niet tijdig afzeggen van de workshop. First Eet en Chalking Wolf behouden zich het recht van het afzeggen van de workshop indien het vereiste aantal deelnemers niet wordt behaald. Hierbij vindt uiteraard restitutie plaats van het gehele bedrag.
  • Met het opgeven als deelnemer aan de workshop ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.