In 24 uur van biertappen naar verfijnde happen

Het verschil kon niet groter zijn; van een hossende menigte in lederhosen en dirndljurkjes in de Heineken Music Hall naar een diner voor een jarige samen met haar 50 -women only- gasten in Breda.

Bier & muziek
Op 27 en 28 november verzorgden we de crewcatering van Das Coen und Sander Fest in de HMH. Daar zagen we het bierpodium veranderen in een bierschuur met een reuze paddenstoel van waaruit dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hun show presenteerden. Tussen de bedrijven door schoven hun NPO 3FM collega’s voorbij aan onze verschillende buffetten. Afgewisseld door de artiesten die optraden, dansers, kabouters en natuurlijk het productieteam en technici. Het was een bonte parade van eters die we van ’s ochtends tot ’s avonds in de culinaire watten hebben geprobeerd te leggen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Linda ziet Sara
De feestvreugde was er de 29e niet minder om, de setting was alleen intiemer. In haar al sfeervolle huiskamer dekten we de tafel voor de jarige Linda. Die met een sit-downdinner voor 50 vrouwen (vrienden, familie en collega’s) een uitbundige 50e verjaardag tegemoet zou gaan vol eten, drinken, (live) muziek en lieve woorden van haar gasten.

Voor deze reislustige dame hadden we een drie gangen – ‘rondje om de wereld’- diner samengesteld. Te beginnen in Azië met een voorgerecht van viskoekjes met een salade van mango, rode peper en komkommer. Gevolgd door een Bourgondisch hoofdgerecht bestaand uit verschillende schalen met salades, planken met sneeën Frans zuurdesembrood en botertjes, hartige taart en sappige lamsbout. De ‘eindbestemming’ was Nederland met een oer-Hollands toetje: mini-griesmeelpudding met een rood fruit sausje.

Deze diashow vereist JavaScript.

Daarmee was voor ons de cirkel die avond ook rond en konden we met een gerust hart het feestgedruis verlaten.