Recente cateringopdrachten in vogelvlucht!

Zoef! Dat was de tijd die voorbij kwam razen. Het afgelopen, zonnige november weekend hebben we tijdens wandelingen op het strand en in bos de laatste paar weken even doorgenomen. En we waren het er beide over eens: wat hebben we toch weer veel leuke opdrachten gehad! Na een heerlijke break in september naar sunny Greece mochten we o.a. de catering verzorgen voor een verjaardagsfeest. Het werd een mooie, intieme en gezellige dag voor de jarige, die flink uitpakte voor zijn 50e verjaardag. De familie werd ontvangen met een zoet buffet waarna aan het einde van de middag een warme maaltijd volgde bestaande uit o.a. doperwten soep met knoflook croutons, linzen salade met geroosterde tomaten, veenbessen & hazelnoten en hartig taartje van pompoen, zoete aardappel en wortel.

Voor het avondprogramma waar vrienden en kennissen voor aanschoven was er een ontvangst met Millionaire’s shortbread i.p.v. taart, één van de favoriete sweets van de jarige. Dat hadden we nog nooit gemaakt, maar het pakte gelukkig goed uit. De rest van de avond werd letterlijk gevuld met een hartig buffet van warme en koude hapjes zoals gefrituurde zoete aardappelschilletjes met cajun kruiden, frittata met doperwten, groene asperge punten & een salsa verde en brood met dukkah.

First Eet Catering_hapje_millionaires shortbreadFirst Eet Catering_hapjes _Frittata doperwten en salsa verde

Diezelfde dag hadden we ook nog een andere cateringopdracht: namens Volkshuisvesting Arnhem de bezoekers van het Malburgen Zomerterras ontvangen met hapjes. Met de realisatie van de 1500e woning in deze kleurrijke wijk werden de (toekomstige) bewoners en de wijk in het zonnetje gezet.Volkshuisvesting MalburgenOok voor de wijk in aanbouw, het Nieuwe Kadekwartier, van Volkshuisvesting Arnhem mochten we in zowel september als oktober verschillende fases van de bouw opluisteren met hapjes en drankjes.First Eet Catering_Woonfestival Volkshuisvesting Arnhem

First Eet Catering_Woonfestival Volkshuisvesting Arnhem First Eet Catering_Woonfestival Volkshuisvesting ArnhemÉn we hebben dit jaar weer op de Woonbeurs gestaan waar we de catering voor het opbouwteam, de organisatie, de B2B lounge en persruimte voor onze rekening hebben genomen. Dat was weer knallen, maar we hebben ook onze ogen de kost gegeven. Check het verslag dat we al eerder schreven op de blog van onze eetwinkel!First Eet Catering_Woonbeurs Arnhem

First Eet Catering Woonbeurs2014_B2BAls kers op de taart hebben we in oktober ook nog een nieuwe opdrachtgever mogen toevoegen aan ons lijstje: Ziekenhuis Rijnstate in Velp. Het ziekenhuis verzorgt voor assistenten(s) van huisartsenpraktijken een reeks van workshops voor de deelnemers hiervan verzorgen we een voedzame maaltijd. Iets heel anders, maar wat een leuke match First Eet voor first aid ;)First Eet Catering_ziekenhuis Rijnstate VelpNou, na zoveel terugkijken is het weer tijd om voorwaarts te gaan en onze tanden te zetten in het volgende project, namelijk de catering van Flavourites Live dat van 21 t/m 23 november weer zal gaan plaatsvinden in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Binnenkort meer daarover, want we gaan flink uitpakken!