Nieuw in de eetwinkel: Agroposta limonadesiropen

First Eet_sfeerbeeld_agropostaAgroposta is een natuurlijke limonadesiroop, met liefde gemaakt volgens Kroatische familierecept. Echt lekker en rechtstreeks uit de natuur.

Post uit de natuur, wie wil dat nu niet? De siropen zijn verpakt in leuke postpakketjes van 40 ml. Voeg hier 250 ml ijswater aan toe (water met bubbels is ook heel lekker) en je hebt een heerlijk royale en frisse glas Agroposta: 100% uit de natuur, rijk aan vitamine C en antioxidanten, geen kleur- en smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen & glutenvrij.

Er zijn vijf smaken: Vlierbloesem, Framboos, Lavendel, Salie en Citroen. In onze eetwinkel vind je verschillende sets; een mix set van 2 postzakjes per smaak, 10 in totaal. Een ideale oplossing voor als je alle smaken wilt uitproberen. Of je gaat meteen voor een set gaan van je favoriete smaak. Wij kunnen ze allemaal aanraden! Een paar tips van ons:

  • Voeg blaadjes verse munt toe en eventueel citroen voor nog meer smaak en frisheid
  • Giet eerst een half zakje in je glas en proef, misschien vind je dat al zoet genoeg (en haal je mooi 2 glazen uit 1 zakje!).
  • Enjoy!