Crewcatering Kleine Fabriek en Modefabriek

Januari is modemaand en die wordt in Nederland afgetrapt met de moderetail beurs de Kleine Fabriek in de RAI. Waar merken uit binnen-en buitenland hun kindermodecollectie (herfst/winter 2014) aan de Nederlandse pers en winkeliers presenteren, de banden aanhalen met hun klanten, orders schrijven en netwerken. En dat het liefst in een aangename, inspirerende omgeving. Hetzelfde geldt voor de Modefabriek (heren – en dameskleding & accessoires) die een week later start ook in de RAI, maar dan op een beursvloer die 4 keer zo groot is. Voor beide evenementen mochten we de crewcatering verzorgen.

De productie van beide beurzen ligt in handen van dezelfde organisatie, dus tijdens de Kleine Fabriek werkten we samen met de harde kern die vervolgens werd uitgebreid met een grote groep handige mannen en vrouwen. Met de vele helpende handen groeide ook het aantal monden dat voorzien moest worden van stevige lunches, koffiebreaks met zoetigheid, warme snacks en avondeten. Hadden we tijdens de Kleine Fabriek gemiddeld 25 man voor onze neus staan tijdens de Modefabriek moesten we in een rap tempo gemiddeld 85 man een maaltijd voorschotelen. Het was hard werken (voor iedereen!), maar het was heel bijzonder om zo dicht op de producties te zitten. Onze geïmproviseerde keuken bevond zich boven de beursvloer waardoor we alle vorderingen konden volgen van de opbouw en finetuning tot de afbouw. Het motiveerde ons extra om de productie- en kantoorleden te voorzien van de broodnodige, culinaire brandstof. En een leuke bonus; we zijn hélemaal op de hoogte van de laatste modetrends ;)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.