Verjaardagsfeestje!

Verjaardagtaart

Het nieuwe jaar zijn we gestart met een bijzondere cateringklus. We kunnen in ieder geval met zekerheid stellen dat we met de jongste opdrachtgever te maken hebben gehad. Afgelopen zondag vierde James Liam zijn allereerste verjaardag en zijn trotse ouders wilden dit doen in gezelschap van familie en vrienden. Ongeveer 50 personen mochten we voorzien van een variatie aan hapjes, denk aan:

  • filodeegstengels met tomatentapenade;
  • hartige taartjes met gekarameliseerde ui, anchovis en ui;
  • empanadas met wortel, pompoen en feta;
  • lamskebab met yogurt-muntsaus;
  • viskoekjes en kipkoekjes
  • bitterballen gevuld met manchego kaas en serrano ham
  • auberginerolletjes met geitenkaas en munt
  • en verschillende vers gemaakte dipjes zoals aioli, een feta en mascarpone smeersel, hummus en baba ganoush

Maar eerst was er een ontvangst met warme dranken en een smeuïge brownie waarna het glas met bubbels werd geheven op de jarige job. Voor deze knapperd hadden we een speciaal zuivelvrij taartje, zonder boter en melk, gemaakt. Dat was een uitdaging, maar gelukkig geen belemmering. James Liam en een paar andere gretige proevers hebben kunnen snoepen van een chocolade caketaart gevuld met een frambozen bavarois afgedekt met chocolade crème en vervolgens een krokante laag van gemalen karamel en pecannoten. Met als ‘kers’ op de taart een koepeltje van karameldraden. Het resultaat was een zoet en frisse traktatie mét crunch.

De kinderen op het feestje hebben ook geproefd, gesabbeld en geknabbeld van het buffet, maar na een flinke speurtocht in de buitenlucht werden hun inspanningen extra beloond met homemade poffertjes. Erg leuk om te doen vooral als er kleine snoepers de keuken binnenkomen voor een tweede portie. De gasten, groot en klein, gingen aan het einde van de middag met goed gevulde buiken huiswaarts en het jonge gezin kon ook tevreden terugkijken op een bijzondere middag. Door de catering uit te besteden, was er tijd en aandacht voor de gasten. En zo moet het zijn. Zij tevreden, wij tevreden.

Wil jij ook genieten van je eigen feestje en je gasten goed verzorgen zonder de stress van inkopen, koken, serveren en presenteren? Neem contact met ons op dan kun jij ontspannen!
Buffet _hartige taartjes en verse dipjesBuffet Buffet_empanadas Poffertjes!