Van Museummarket naar Winter Wonderland!

First Eet KerstmenuIJsbaan Museumplein Amsterdam 2013Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat we nog maar een paar markten en opdrachten hebben te gaan, voordat we met een spannend 2014 gaan beginnen. Die bol staat van ideeën, plannen en nu al leuke cateringsklussen!  Maar ‘first things first’ zo stonden we gisteren op het Musemplein in Amsterdam i.v.m. de Museummarket, die mede door de de ijsbaan van Ice Amsterdam was omgetoverd tot een Winter Wonderland. En onder die omstandigheden zijn er maar een paar winterse klassiekers waar je dan trek in hebt: een broodje braadworst met zuurkool en curry, een stevige soep van rode linzen, rookworst en chorizo en we hadden ook nog zoetigheid op het menu staan. Er was geen tijd om het koud te krijgen zo gezellig druk was het. Voor ons zat het er om 18.00 uur op, maar we komen misschien nog wel terug om zelf de ijzers onder te binden. De ijsbaan is namelijk voorlopig nog dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, in het weekend zelf een uur langer. Dus als je na een dagje cultuur snuiven even lekker wil bewegen, kun je gaan schaatsen!

Ps.
Wil je écht niks missen van ons reilen en zeilen? ‘Like’ ons dan op Facebook dan blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws!