#Flavlive13

Een feestje was het, #flavlive13. Pardon? Hét webshop event Flavourites Live 2013 dat afgelopen weekend plaatsvond in de oude Stork-fabriek in Amsterdam Noord. In deze rauwe omgeving stonden we tussen de frisse, kleurige en vooral hebberig-makende producten van ruim 150 webshops met, al zeggen we het zelf, ook een hele fijne stand. Flavourites Live was de uitgelezen gelegenheid om het volledige First Eet concept uit te rollen inclusief de presentatie van onze eigen nieuwe keuken – en woonaccessoires. Dit keer konden we ‘out of the box’  of beter gezegd ‘buiten de kraam’ denken waar we normaliter qua afmetingen aan vast zitten op de markets, fairs en beurzen waar we ook op staan. In de Red Fashion Lounge van Flavourites Live stonden met een robuuste bar gemaakt van steenschotten, een houten frame waaraan worsten en lampen hingen en wanden van appelkistjes gevuld met tafelkleden, tafellichtjes, terracotta schaaltjes, snackplanken en nog veel meer.

De (veelal) hongerige dames die we hebben mogen voorzien van een hapje en drankje hadden de keuze uit verschillende gezonde en vullende salades, stevige broodjes, zoetigheid en drankjes. We zijn bijzonder trots op de positieve reacties die we uit verschillende hoeken hebben ontvangen waaronder van het magazine 101woonideeen dat verslag heeft gedaan van het event en daarin First Eet noemt! Smaak en presentatie gaan voor ons hand in hand en dat hebben we kunnen laten zien en proeven. Wij kijken uit naar de 6e editie van Flavourites Live, die (onder voorbehoud) van 22 t/m 24 november 2014 op dezelfde locatie zal gaan plaatsvinden. 

FlavouritesLIVE2013_stand

Onze stand met genoeg ruimte om alles vers te bereiden en om de voor First Eet geselecteerde en gemaakte accessoires te presenteren.

FlavouritesLIVE2013_bereiden

Een dotje gemende sla bij de pasta salade, bulgur, tabouleh en bonen salade.

FlavouritesLIVE2013_stand2

Stilte voor de lunch storm. Door de gespiegelde presentatie konden we zowel links als rechts bestellingen van bezoekers verwerken.

FlavouritesLIVE2013_merchandise

Het First Eet gevoel thuis met snijplanken, tafelkleden, looplampen en opbergblikken.

FlavouritesLIVE2013_salades

Tabouleh van parel couscous en bonen salade van o.a. zwarte linzen, kikkererwten, tuinbonen en courgette.

FlavouritesLIVE2013

Tijdens evenst zijn verschillende gedroogde worsten te koop.

FlavouritesLIVE2013_broodjes

Sandwiches serrano ham, geitenkaas met rode bieten chutney en boerenkaas met sla, tomaat en een augurkje.

FlavouritesLIVE2013_sweets

Ruimte overhouden voor granola chunks, brownies, muffins of broodpudding.

Kijk voor ‘behind the scenes’ foto’s op onze Facebook pagina!