Food en Design op Museumplein

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor morgen en overmorgen (1e en 2e Pinkersterdag staan we op de Utrechtse Fabriek in het Griftpark), maar we willen toch even stilstaan bij het event dat we vorige week draaiden: Museum Market op het Museumplein in Amsterdam. Welgeteld ons tweede event, die dan toch weer spannender is dan de eerste. Zeker, als die zo’n knaller is geweest. Met een aangepast menu (we houden het graag spannend) stonden we op de eerste editie van Museum Market en gelukkig liep het lekker door. De aan het menu toegevoegde Merguez worstjes vlogen de pan uit, net als de Veggie Burger. Het was een heerlijk internationaal dagje met veel buitenlandse toeristen aan de kraam. Niet gek natuurlijk op zo’n locatie als het Museumplein vanwaar je kunt uitwijken naar het net heropende Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Stedelijk museum. Aan het einde van de middag konden we zelf ook nog even ‘cultuur snuiven’ en een rondje maken langs de kramen. En bleef het, natuurlijk, niet bij ‘kijken, kijken, niet kopen’.

Uitzicht vanaf onze kraam!

Uitzicht vanaf onze kraam!

Zo'n leuk idee van Atelier Toilet: gevonden boodschappenlijstjes gezeefdrukt op linnen tasje. Natuurlijk hebben we er één gekocht!

Zo’n leuk idee van Atelier Toilet: gevonden boodschappenlijstjes gezeefdrukt op linnen tasjes. Natuurlijk hebben we er één gekocht!

Een mooi gedekte tafel vraagt om mooi servies en glaswerk. En die hebben ze bij Daft Crafts.

Een mooi gedekte tafel vraagt om mooi servies en glaswerk. En die hebben ze bij Daft Crafts.